Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Veľkolepý štart festivalu v Cannes: Dokonalá Heidi Klum, nežná Maryl Streep… Aj CHLPATÁ hviezda!

Robert Fico Zobraziť galériu (5)
Robert Fico (Zdroj: SITA)

CANNES - Vo francúzskom Cannes v utorok odštartoval už 77. ročník prestížneho filmového festivalu. Ten potrvá až do 25. mája a každý deň bude hostiť tie najväčšie svetové hviezdy. Inak tomu nebolo ani na slávnostnom otvorení. Prišla dokonalá Heidi Klum, Mary Streep v nežných šatách... Aj chlpatá hviezda!

Galéria: Otvárací ceremoniál filmového festivalu v Cannes

Na Francúzskej riviére včera odštartoval medzinárodný filmový festival v Cannej. V prestížnej filmovej prehliadke sa o Zlatú palmu stretne 22 snímok z európskej i hollywoodskej produkcie. O víťazovi rozhodne porota, ktorej bude predsedať americká režisérka Greta Gerwig. Mimo toho je však podujatie aj prehliadkou krásnych rób. A dôkazom bolo slávnostné zahájenie festivalu. 

Topmodelka Heidi Klum síce dorazila na poslednú chvíľu, no okamžite na seba strhla všetku pozornosť. Oblečená v červených šatách s padnutými ramienkami a s rafinovaným rozparkom, ktorý odhaľoval jej štíhle nohy... Vyzerala bravúrne. 

Heidi Klum
Zobraziť galériu (5)
Heidi Klum  (Zdroj: SITA)

Nemenej krásna bola aj hviezdna Maryl Streep, ktorá dorazila v jednoduchej bielej róbe. Strihom šaty pôsobili ako hodvábne kimono či župan, no na herečke vyzerali nežne a noblesne. Svoj jemný look rozbila výraznými čiernymi dioptrickými okuliarmi, ktoré jej pridali šmrnc. 

Maryl Streep
Zobraziť galériu (5)
Maryl Streep  (Zdroj: SITA)

Nečakanou hviezdou na červenom koberci a úplne prvým, kto sa po ňom prešiel, bol pes Mesi. Border kólia si zahrala vo filme Anatómia pádu Justine Trietovej, ktorý si minulý rok odniesol hlavnú cenu za najlepší film. Chlpatý herec dokonca zapózoval fotografom. Veď pozrite. 

pes Mesi
Zobraziť galériu (5)
pes Mesi  (Zdroj: SITA)

Viac FOTO z červeného koberca nájdete v GALÉRII VYŠŠIE!

Viac o téme: Heidi KlumMaryl Streep2024 Cannes Film Festival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu